Bericht 2
Leerlingen Heleen Dik spelen in Maartenskerk
Recensie Witte Weekblad 30 juni 2010.
Hillegom - De Maartenskerk was vrijdag 25 juni podium voor de leerlingen van Heleen Dik, die Muziekles op Maat geeft met lessen op hobo en blokfluit.   De voorspeelavond begon met de blokfluitleerlingen van de Willinkschool en Muziekvereniging KNA uit Bennebroek. Onder begeleiding van de cd-speler gaven zij een mooi optreden weg, van hetgeen zij het afgelopen jaar hebben geleerd. Lydia Oriordan, pas acht weken les op haar hobo, gaf een mooie vertaling van de Morgenstimmung van Edvard Grieg. Dat muziek generaties koppelt, bewees Kevin Eenjes die samen met zijn opa en oma een Liedje van Opa speelde. Verder waren er mooie optredens van diverse hoboïsten. Joyce Kortekaas speelde Sarabanda onder begeleiding van pianiste Ina van der Aar. In totaal speelden elf hoboïsten in een twee uur durend optreden.
Opvallend te noemen is de groei die de muziekopleiding van Heleen Dik meemaakt. De opleiding groeide in 3 jaar tijd van één naar vijftig leerlingen. Na de optredens van de leerlingen speelde ook het Solsona-ensemble en pianiste Ina van der Aar nog een aantal klassieke stukken. De voorspeelavond zal volgend jaar wederom plaatsvinden.
Home Profiel Over de hobo Nieuws Lesaanbod Tarieven Instrumenten Vragen Aanmelding Reglement Ensembles Audio-Video Links Contact
Heleen Dik - Muziekles op Maat
voor hoboles, blokfluitles, amv, ensemble-coaching